Italienske køkken – Da isabella – Restaurant & Bøfhus Odense

Italienske køkken

På vores restaurant møder du det italienske køkken fra sin bedste side. Her får du kvalitets råvarer og alt er lavet fra bunden, lige fra rødbederne. Lidt gemt bag gågaden ligger den hyggelige og farverige. Et sted man bør besøge hvis man er til hygge, skøn stemning, dejlig vin og god mad. På nær et par enkelte retter er alt hjemmelavet. Man finder forskellige frokostretter.

Til frokost er der fokus på de traditionelle. Man finder enkle på aftenkortet. Indretningen passer til maden, smagfuld og traditionel. Det er krydret med frække detaljer og moderne afslappet stemning.

Hjertelig “velkommen hjem” på vores restaurant i Odense! Vi har 3 stjerner i Den Danske Spise guide.

Den italienske restaurant i Odense, finder du i centrum af Odense ved gågaden. Man går ud dagene ikke kun til weekenderne, men også kan fordeles henover ugen. Man mødes og spiser mad sammen med familie og venner om søndagen i stedet for at blive hjemme omkring smørrebrødet eller gryderetten. Der er tilmed mange penge at spare ved at rykke lidt rundt på sine gå ud spisevaner. Restaurant branche i Odense har fået flere gæste i de sidste par år.

Menuen rummer alle de klassiske retter fra det italienske køkken. Køkkenet ønsker at give sine gæster en ægte italienske køkken oplevelse. Man kan tilmed hjælpe spise stederne. Der er ikke svært at booke bord en hverdag. Som en af de få sælger restauranten fra det kendte italienske køkken. Vi er med sit lille børne hjørne, med tegnebøger, tæpper og små stole yderst børnevenlig.

Share

Recommended Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.