Gæsterne kan spiser mere salat – Da isabella – Restaurant & Bøfhus Odense

Gæsterne kan spiser mere salat

by

Vores restaurant har fået en fantastisk start siden åbningen i april, men der også store udfordringer for en restaurant. Branchens helt store udfordring i Odense er, hvordan vi får folk ud og spise på hverdagsaftenerne. Der er lidt sådan en mentalitet, at skal man spise lidt finere i torsdag, fredag eller lørdag. I modsætning til Odense hvor hver dag sagtens kan være en fest. Der er opbygget en kultur, hvor man ikke ser på dagene i forhold til at gå ud og spise. Men vi har alle det fælles mål for Odense og Fyn, og det glæder mig, at der er viljen til at nå det mål. Vi er meget taknemmelige for den varme modtagelse vi har fået her i Odense. Det har været en fantastisk respons, vi har fået på restauranten.

Vi har et helt specielt forhold til Odense. Restaurant kulturer har i flere årtier haft en speciel forestilling hvert år i Odense, og her har vi været med de seneste 17 år. Det er altid en fornøjelse at komme her til byen. Vi synes, at der er højt til loftet og en lun humor i Odense. Vi har været på udkig i et godt stykke tid efter de rette lokaler i Odense. Men forløbet viser, at hvis man venter tålmodigt og længe nok, så skal det nok komme. Vi føler lidt, at det her er bedste restaurant i Odense. Der er sådan en skøn atmosfære især om sommeren, hvor gæsterne kan spiser mere salat.

Den type restaurant vi er fungerer bare bedst i ældre huse. Der må gerne være noget historie. Vi har jo vores fars gamle malerier hængende i restauranten.  Vi har skiftet gamle spisekort. Det bliver da lidt mærkeligt at have en så betydningsfuld restaurant, hvor man ikke bare lige kan smutte forbi til aftensmad. Men vi har fået sammensat et meget sikkert team med køkkenchef og restaurantchef. Så på den front har vi helt ro i maven over, at tingene kommer til at glide i vores ånd.

Vi er et kendt dansk mad koncept, som henvender sig til en meget bred målgruppe. Der er noget for enhver smag og alle aldre. De koncepter Vi ønsker at præsentere fremadrettet bliver i øjenhøjde med Odenseanerne. Derfor er det også glædeligt, at vi har valgt at satse på det her, for det er også helt i tråd med det, vi ønsker. Det er planen, at vi vil satse på flere steder med bespisning. Når man opholder sig i et shopping center, så er det også rart, at der er flere gode spisesteder at vælge imellem, når man trænger til en pause. Det er en del af vores store strategi, som vi for alvor vil begynde at effektuere i løbet af efteråret.

Vi taler lidt om konceptet, og vi er ret enige. Nu sidder man og tænker smagfulde oksemørbrad med en god penge. Det er svært at være kritisk – det smager bare pisse godt – specielt oksekød imponerer!

Share

Recommended Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: