Stor succes – Da isabella – Restaurant & Bøfhus Odense

Stor succes

by

At have en italienske restaurant i Odense stiller enorme krav til både råvarerne og kokkenes kreativitet – gæsterne forventer kunstfærdige retter, der overrasker og rykker grænser, men hvornår er det egentlig, at kokkene i køkkenet udvikler morgendagens revolutionerende retter? Det er blandt andet om tirsdagen, den nok mest stille dag for samtlige Odenseaner restauranter, men det har Kokkeriet besluttet sig for at vende til en fordel.

Gæsterne kan forvente sig mad, der bestemmer retterne, og hvor der prøvet masser af nye ting. Vinene kan også være meget specielle, og bliver ligeledes testkørt. Kokkeriet kan komme i dialog med gæsterne, for de spisende må meget gerne komme med feedback.

Med stærk inspiration fra det franske serverer Restaurant i Odense, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane. I kælderen på det smukke hotel finder du endda også spisestedet Vægter Kælderen, der byder på en mere enkelt menu, der er nem at gå til for alle. Maden er veltillavet med få, gode ingredienser.

Oksemørbrad efter arbejde
Odensearne har fået en både hyggelig og ambitiøs italienske restaurant, hvor havets frugter og grøntsager er i centrum. Man går et par trin op og sidder så med flot udsigt til Odense, mens kokkene kræser for én med mad, der hverken er specielt nordisk eller dogmatisk, men ganske enkelt søger at behage de spisende med enkle, sunde og bæredygtige retter, hvor råvarerne er i centrum.

Ideen kom fra kokken italienske restaurant i Italia, der med stor succes var begyndt at servere mad og traditionelle menu for sine gæster. Deres næste restaurant blev en realitet. Stedet har denne sommer oplivet den ny ting, der oksemørbrad stedets berømte bøffer. Priserne på spisestedet er i forvejen rimelige, men skal man have ekstra meget for pengene bør man besøge stedet i weekend.

Restauranten betyder hos ung og det er netop fornemmelsen af at spise som ejerne af det hyggelige spisested ved Odense gerne vil give god oplevelse i deres gæster. A la carte menukort byder på hjemmelavede klassikere. Mens a la carte kortet kan nydes hele ugen inkl. weekenden, sammensætter restauranten fra mandag til torsdag menuer fra 2-4 retter. Der viser at menuen i den grad betaler sig.

Hvis man går så ofte ud, at økonomien sætter grænser, har et nyt restaurantkoncept set dagens lys, som på kreativ vis tager højde for slut prisen på regningen. Man kan enten vælge a la carte retter, der har rødder i den danske mad, eller mad med en mere vinkel. Tingene er kræset ekstra om ny italiensk tilgang.

Share

Recommended Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: