En booking blev skrevet op

Vi er nok den af de odensensiske restauranter, der har modtaget mest opmærksomhed fra pressen, og det er der en god grund til. Bag restauranten står nemlig køkkenchef.

Betegnelsen “Italiensk” betyder kvalitet overalt i Danmark og det moderne italiensk fusions køkken er dansk gastronomi, når det er allerbedst. Det italiensk køkkens stolte traditioner for udsøgte råvarer og mesterligt håndværk er i hastig udvikling. Inspiration fra verden omkring os har skabt en stor fremgang indenfor madkunsten i Syd Italie. Spiseliv har fundet en håndfuld steder, der byder på den særlige italiensk madoplevelse.

Så er der godt nyt til de pizzaglade på Odense. For lige om lidt, nærmere betegnet den 01. marts, slår vi dørene op for sin første restaurant i Odense.
Der er rygende travlt for pizzatroldmanden, der i de seneste år er gået fra en lille restaurant til at være en pizzakæde.

Vi er en længe ventet tilføjelse til vores udvalg af gode spisesteder. Vi har spillet en central rolle i de seneste års udvikling af den Odensenier restaurantscene og har været med til at sætte standarden på farten. Derfor falder konceptet godt i tråd med vores ambition om at kunne tilbyde kvalitets restauranter.

Siden da er det vokset stødt med steder i Odense, der enten beder om et gebyr ved no show eller for sen afbestilling, eller om et regulært depositum ved booking af bord. Vores restaurant køkkenchef fortæller, at de allerede i et stykke tid har bedt om et gebyr ved udeblivelse eller for sen aflysning på nogle af deres restauranter.

Der ligger midt i smukke omgivelser ved Odense, er der 100 procent fokus på den gode smag. Køkkenet er overvejende italiensk, men aftenmenuen skifter 8 gange om året og der vil du finde retter med inspiration fra hele verden.

Vi oplever, at Odenseaner er sultne efter spisesteder, hvor konceptet er hurtig og nem mad uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vi ser en stor værdi i at åbne i Odense, der tilbyder en bred pallette til hele familien, og så ser vi frem til at gøre vores indtog og tilbyde vores sprøde lækkerier til pizzaelskerne i endnu en bydel.

Det seneste år har Odense arbejdet målrettet på at højne kvaliteten og udvalget af spisesteder. Vi har set på den seneste udvikling, hvor gebyrer og depositummet nu er blevet indført flere steder. Den tid er forbi, hvor en booking blev skrevet op i en stor, tung bog, og gæsterne aldrig kunne drømme om at blive væk. Der skulle et brækket ben eller en influenza til – eller noget endnu værre. Idag er det blevet lettere end nogensinde at reservere bord, men online mulighederne gør også, at gæsternes reservationer bliver mere flygtige, for nogle endda så ubetydelige, at de reserverer bord flere steder, for så aldrig at møde op.

2 thoughts on “En booking blev skrevet op”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.